Жене СНС-а у Прибоју једногласно: Најоштрије осуђујемо нападе и насиље над женама

У просторијама Српске напредне странке у Прибоју, јуче је одржана конференција за медије, са које су жене чланице СНС-а једногласно поручиле да су против бесрамног вређања жена, говора мржње, сексистичких и шовинистичких изјава о женама од стране опозиције.

Како је рекла народна посланица из Прибоја, Миланка Јевтовић Вукојичић, жене из редова Српске напредне странке овим чином желеле су да јасно и недвосмислено пошаљу поруку да се насиље над женама мора зауставити.

"Стоп политичком програму који промовише Савез за Србију, односно савез силеџија и оних који позивају на вешање, на пребијање, на силовање и оних опозиционих представника оличених у лику и неделима Тадића, Ђиласа, Обрадовића и других.", рекла је Вукојичић.

Она је рекла да су жене Српске напредне странке против било ког облика насиља, било да је оно на улици, у породици или на местима где жене на један одговоран, јасан, транспарентан начин, вредно и марљиво обављају своју функцију. Нагласила је да је конференција одржана у име 51% популације коју представљају жене.

Према женама Српска напредна странка промовише програме толеранције, разумевања, подржавања и оснаживања жена, била је још једна од порука упућених са конференције Уније жена СНС Прибој.