Вести

Рачунари на поклон

У ери технолошког напретка и дигитализације, општини Прибој 30.новембра стигао је вредан поклон, који ће у значајној мери допринети да се настави тај започети процес и омогућити лакши и бржи рад у локалној администрацији.

Министар Весић у Прибоју

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, у оквиру посете Златиборском округу, у четвртак, 23.новембра, посетио је и Прибој, где је обишао реконструисану деоницу пута Прибојска Бања - Јармовац, као последњу фазу реконструкције државног пута другог А реда Кокин Бро

Гради се пут од границе са Црном Гором преко Крајчиновића до Саставака

Захваљујући средствима државе Србије и налогу председника Александра Вучића, у току су радови на потпуној реконструкцији општинског пута, који иде долином Поблаћнице од границе са Црном Гором, па преко Крајчиновића и Забрњице, до Саставака.

Асфалтирана два километра пута за Потоке у МЗ Прибојска Голеша

За житеље села Потоци, у месној заједници Прибојска Голеша, ове јесени остварен је вишедеценијски сан. У центар села стигао је дуго жељени асфалт, а средствима Општине Прибој, асфалтирана је деоница од цркве на Растини, у дужини од два километра.

Завршен пут Прибојска Бања - Јармовац

Како је било и планирано, након прошле године завршених радова на путу Прибојска Бања - Кокин Брод, током лета почели су и радови на реконструкцији преостале деонице од Прибојске Бање до Јармовца, односно магистралног пута Бистрица - Прибој.

Предата локална листа "АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ - Прибој не сме да стане - ИВИЦА ДАЧИЋ"

Kоалиција Александар Вучић - Прибој не сме да стане - Ивица Дачић, данас је Општинској изборној комисији у Прибоју, предала потписе грађана који подржавају изборну листу "АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ - Прибој не сме да стане - ИВИЦА ДАЧИЋ" и изборну листу кандидата за одборнике, за предстојеће локалне изборе, заказане за 17.дец

Асфалтира се 6 километара пута до Стрмца

У општини Прибој у току су радови на асфалтирању деонице од шест километара општинског пута до најудаљеније месне заједнице Стрмац. Овим се реализује и обећање председника Вучића, дато приликом посете Прибоју, средства су обезбеђена из буџета Републике Србије, док су радови поверени фирми "Нови Пазар - пут".

Pages