Вести

Нова донација општине Општој болници Прибој

Како би подигла квалитет здравствене заштите на што већи ниво, локална самоуправа прибојском здравству помаже готово на дневном нивоу, а све са циљем да се олакша рад лекара и медицинског особља али и створе што бољи услови за лечење наших суграђана.

Милион динара за модернизацију Градске библиотеке

За модернизацију рада Градске библиотеке у Прибоју обезбеђено је милион динара. Половину средстава по пројекту, а на основу конкурса „Градови у фокусу“, издвојиће Министарство културе и информисања, а другу половину финансираће Општина Прибој.

Општини Прибој за замену кровног покривача Дома културе одобрено 4 милиона динара

Општини Прибој за пројекат "Живот на граници без културних граница", са којим је аплицирала а на Конкурсу Министарства културе и информисања Републике Србије "Градови у фокусу 2020.", одобрено је 4 милиона динара за замену кровног покривача зграде Дома културе.

Министарство привреде расписало тендер за реконструкцију школе у природи у Бучју

За пројекат реконструкције и пренамене објекта школе у Бучју, расписана је јавна набавка, која ће трајати до 25. јуна, након чега би требало да се отпочну радови, пошто се изабере извођач.

Асфалт у Грачаници

У селу Грачаница, у МЗ Бања, ових дана општина Прибој асфалтирала је 1200 метара пута кроз ово село, који ће користити  житељи преко 50 домаћинстава, а међу њима и десетак школараца, који похађају основну школу у Прибојској Бањи.

Стаза крај Лима у Старом Прибоју ускоро у новом руху

Данас је расписан тендер за бирање извођача, за изградњу пешачко-бициклистичке стазе у Старом Прибоју. Ради се о пројекту Туристичке организације Прибој, који финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а са којим ће Стари Прибој добити реконструисану шетну стазу.

Pages