Вести

ВУЧИЋ: СРБИЈА НЕ ЖЕЛИ РАТ

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је да нема намеру да нареди војсци да пређе административне прелазе са Косовом и Метохијом, додавши да ће повући српске снаге из тог подручја јер би, како је навео, ескалација сукоба била контрапродуктивна када је реч о жељи Србије да постане чланица Европске униј

Пријем најбољег спортисте Прибоја свих времена код председника Општине

Општина Прибој и Спортски савез општине, приредили су 14.септембра пријем за Марка Гудурића, члана сјајне генерације кошаркаша Србије, која се на тек завршеном светском првенству, у Манили, окитила сребрним одличјима.

Председник Општине Рвовић потписао меморандум за већу енергетску ефикасност

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић, данас је са Леном Братић, директорком УСАИД-овог пројекта "Боља енергија", потписао Меморандум о разумевању између Општине Прибој и Пројекта Америчке агенције за међународни развој (USAID).

За ђаке прваке у Прибоју по 12.000 динара

У сусрет новој школској години, Општина Прибој, као и претходних година, за ђаке прваке и њихове родитеље, издвојиће по 12 хиљада динара, као помоћ у набавци уџбеника, школског прибора и опреме.

Председник Рвовић примио у опроштајну посету турског конзула Башара Басола

У опроштајној посети Прибоју 29.августа, боравио је генерални конзул Републике Турске, са седиштем у Новом Пазару, господин Башар Басол. Турски конзул Басол у Нови Пазар дошао је 2021.године, када је у овом граду и отворено прво дипломатско представништво.

Асфалтирање у прибојским селима по Вучићевом налогу

Оно што је обећано, ових дана се и релизује. Пут за прибојска села Баре и Ћетање се већ реконструише, следи и асфалтирање, а све по налогу председника Вучића, који је дао приликом посете Прибоју, крајем јула.

Деца из братског Прилужја бораве бесплатно у прибојском одмаралишту у Сутомору

У прибојском одмаралишту у Сутормору, које после паузе због ковод пандемије, поново ради, и овог лета бораве ученици прибојских школа.

У веома добрим условима смештаја, пропратних садржаја, здравствене заштите и исхране, и по веома повољним ценама, у чарима плавог Јадрана уживају наши најмлађи суграђани.

Pages