Вести

Нове канте и контејнери за ЈКП "Услуга"

ЈКП "Услуга" из Прибоја од Министарства заштите животне Републике Србије средине, добило је нову испоруку посуда за одлагање комуналног отпада. Донација садржи 18 контејнера запремине 1,1 метар кубни и 35 канти од 240 литара.

За замену ложишта у Прибоју 7 милиона динара

Кроз Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање реализације пројекта  смањења загађења ваздуха у Србији пореклом из индивидуалних извора у 2022.години, Министарство заштите животне средине, одобрило је општини Прибој 5 милиона динара, док ће локална самоуправа за исте намене издв

Ускоро асфалт на Бањском чамцу

Житељи прибојског приградског насеља Бањски чамац, ускоро ће моћи да одахну. Главна саобраћајница, која пролази кроз ово место, овог пролећа, биће санирана односно асфалтирана.

Прибоју за вишенаменску грађевинску машину 8 милиона динара

За набавку вишенаменске грађевинске машине, општини Прибој је из Министарства за унапређење развоја недовљно развијених општина Србије, опредељено 8.000.000,00 динара, док ће локална самоуправа издвојити 2.000.000,00 динара.

Концерт Амадеус бенда - поклон Општине Прибој

Љубитељи добре музике у Прибоју, у петак, 11. марта, у спортској дворани поред Лима, могли су да уживају у концерту једног од најпопуларнијих домаћих бендова, Амадеус бенда, као поклон концерту општине Прибој, својим младим суграђанима.

За чистији ваздух у Прибоју седам милиона динара

Министарство заштите животне средине, из средстава Зеленог фонда Републике Србије, општини Прибој, за суфинансирање реализације пројекта "Смањења загађења ваздуха у општини Прибој из индивидуалних извора у 2022.години", одобрило је  5.000.000,00 динара, док ће локална самоуправа издвојит

Татјана Матић, министарка туризма посетила Прибој

Општину Прибој 2.марта 2022.године посетила је министарка туризма, трговине и телекомуникација у Влади Србије, Татјана Матић, и са домаћинима, челницима општине Прибој, обишла неке од реализованих инвестиција.

За повећање енергетске ефикасности у Прибоју 5 милиона динара

За финансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова у општини Прибој, Министарство рударства и енергетике, одобрило је 2.500.000,00 динара, док ће локална самоуправа издвојити још толико, па ће укупна вредност пројекта бити 5.000.000,00 динара.

Pages