Вести

Асфалт у Читлуку

Иако је половина новембра, неимари „Путева Ужице“, користе лепо време, да завршавају планиране активности, пре свега на путној инфраструктури.

За дигитализацију биоскопа у Прибоју 4,5 милиона динара

На основу Конкурса за финансирање пројеката у кинематографији, Министарства културе и информисања Владе Србије, Филмски центар Србије одобрио је Дому културе „Пиво Караматијевић“ из Прибоја 4.496.000,00 динара за дигитализацију биоскопа, што је највећи износ од 25 одобрених пројеката у С

Почели радови на замени фасаде и столарије Дома културе

Прошле седмице почели су радови на замени фасаде и столарије зграде Дома културе. Тренутно се поставља изолација, односно камена вуна различите дебљине до чак 15 цм, што ће обезбедити енергетску ефикасност овог објекта.

Гради се пут до манастира Дубрава

Ових дана почели су радови на изградњи пута од Брезана до манастира Дубрава, који се налази у кањону  реке Увац. До сада се из Прибоја до ове православне светиње, могло доћи само пешице кроз врлети кањона Увца.

Почели радови на изградњи градске топлане на биомасу

Конзорцијум који предводи фирма „Енерготехника - Јужна Бачка“ из Новог Сада, крајем септембра почела је градњу нове градске топлане на биомасу у Прибоју. Топлана ће бити снаге 8 мегавата на биомасу, а имаће и два резервна котла на лож уље, укупне снаге 15 мегавата.

Pages