Саопштења

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрује осуђује упућивање претњи смрћу, председнику Александру Вучићу, на вечерашњој протестној шетњи, која је показала као и све претходне, да је насиље једини инструмент оних, који против њега наводно протестују.

Васкршња честитка ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, поводом Празника над празницима, Васкресења Христовог, свим православним верницима, грађанима Прибоја, свештенству и монаштву СПЦ, честита празник, уз најлепше жеље и поруке мира у празничним данима.

Саопштење ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, са жаљењем јер је то тема на црвено слово наше државности и уставности, Дан државности Републике Србије, јавно осуђује данашње упућивање претњи убиством председника Александра Вучића и позива надлежне органе, пре свега Тужилаштво, да реагују.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, пружа потпуну подршку председнику Александру Вучићу у свакој његовој одлуци, па и у одлуци да изађемо на изборе, уколико буде потребно.

Саопштење Општинског одбора СНС у Прибоју

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, најоштрије осуђује напад на председника Александра Вучића и понашање опозиционих посланика у највишем дому демократије и парламентаризма, Народној скупштини Републике Србије.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС ПРИБОЈ

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју пружа потпуну и безрезервну подршку, председнику Србије и председнику Српске напредне странке, Александру Вучићу.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, пружа апсолутну подршку председнику Србије, Александру Вучићу, у обрачуну са мафијашким клановима, њиховим политичким менторима оличеним у лицима тајкунске опозиције у Србији и свима онима, који би да Србију и грађане Србије врате у прошла

Саопштење: Општински одбор СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрије осуђује насилничке, противзаконите и упаде хулигана и најгорих насилника у највиши дом демократије, Народну скупштину Републике Србије, као и дивљање улицама Београда и Новог Сада.

Pages