Саопштења

Саопштење ОО СНС Прибој

Општински одбор СНС Прибој, најоштрије осуђује оптужбе Аљбина Kуртија, доказаног сепаратисте и терористе, против Данила, сина председника Александра Вучића.

Саопштење ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрије осуђује непримерено, насилно, политички некоректно и недемократско опструисање рада Народне скупштине од стране опозиције, које се спроводи већ два дана.

Саопштење за јавност ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју најоштрије осуђује поновно сејање мржње, позиве на насиље и атентат на председника Александра Вучића вешањем, који су јуче послати као порука са протеста "Србија против насиља", а иза кога стоји део опозиције.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрује осуђује упућивање претњи смрћу, председнику Александру Вучићу, на вечерашњој протестној шетњи, која је показала као и све претходне, да је насиље једини инструмент оних, који против њега наводно протестују.

Васкршња честитка ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, поводом Празника над празницима, Васкресења Христовог, свим православним верницима, грађанима Прибоја, свештенству и монаштву СПЦ, честита празник, уз најлепше жеље и поруке мира у празничним данима.

Саопштење ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, са жаљењем јер је то тема на црвено слово наше државности и уставности, Дан државности Републике Србије, јавно осуђује данашње упућивање претњи убиством председника Александра Вучића и позива надлежне органе, пре свега Тужилаштво, да реагују.

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, пружа потпуну подршку председнику Александру Вучићу у свакој његовој одлуци, па и у одлуци да изађемо на изборе, уколико буде потребно.

Pages