Вести

Уједињени можемо све: Скуп коалиције окупљене око СНС у Саставцима

Данас је у Саставцима одржан састанак коалиције окупљене око Српске напредне странке, са мештанима месних одбора Саставци и месног одбора Бучје, Хер Голеша и Крњача. Са мештанима ових и других околних села, разговарало се о актуелној проблематици у овом подручју, проблемима са којима се сусрећу мештани и начинима на који ова коалиција, у следећем мандатном периоду може помоћи.

Предвођени председником Општине у два мандата и председником ОО СНС Прибој, Лазаром Рвовићем и кандидатом за народног посланика Крстом Јањушевићем, коалициони партнери из Нове Србије, Партије уједињених пензионера, Покрета социјалиста, Српског покрета обнове и Јединствене Србије, једногласно су поручили да ће се онде где постоји објективна и реална потреба увек помоћи и пронаћи средства и начини за то. Овај крај, као један од крајева који полако улази у озбиљно бављење малинарством, захтева и бољу путну инфраструктуру за ову грану пољопривредне производње. Према речима председника Општине, у претходне 4 године, радило се путева више него икада, али да стратешки циљ и опредељење било које власти, морају да буду путеви, који су највише од користи у овом пољопривредном крају.

Рвовић је мештане Саставака и околних села позвао да осим локалној листи, подршку дају и републичкој листи коалиције окупљене око СНС, под редним бројем 1, јер без помоћи Владе коју би формирала Српска напредна странка, све би ишло много теже. Он је подсетио да смо у претходном периоду имали Владу која је имала сигурно посебан третман Прибоја и да се доста тога урадило захваљујући подршци из Београда.

Прибој ће сигурно ићи ка економском опоравку захваљујући враћању институција и изградњи путне инфраструктуре у протекле 4 године у укупној дужини од 76км асфалтног пута и ономе што се планира у будућности, закључак је са данас одржаног збора у Саставцима.