Вести

Радни састанак месних одбора Стари град 1, Стари град 2 и Годуша

Данас је у малој сали Дома културе у Прибоју одржан заједнички састанак месних одбора Општинског одбора СНС-а, Стари град 1, Стари град 2 и Годуша.

На радном састанку којем је присуствовао председник Општинског одбора Српске напредне странке у Прибоју, Лазар Рвовић и кандидат за народног посланика, Крсто Јањушевић, са члановима и симпатизерима коалиције окупљене око листе "Александар Вучић-Србија побеђује", разговарало се о актуелним и горућим проблемима у овим месним одборима. Као главни проблеми препознати су проблеми осветљења одређених делова града, лоше путне инфраструктуре у улици 8. Марта, проблем водоснабдевања у истој улици, пут ка Лунићима, асфалт и позид у ИВ Санџачке бригаде и слични проблеми када је у питању путна инфраструктура.

На састанку се говорило и о резултатима у протеклом мандатном периоду, 27 км асфалта, што је рекорд у односу на све претходне мандате. Један од циљева у новом мандату, према речима председника ОО СНС Прибој, био би да се коначно реше сви инсфраструктурни проблеми када су путеви у питању.

Коалиција окупљена око Српске напредне странке у Прибоју, а коју чине ПУПС, НС, СПО, ПС и ЈС, решена је да активно ради на терену и препозна све проблеме са којима се грађани сусрећу, док ће им у томе велику подршку на локалу пружити и странка БНС, поручено је са данашњег радног састанка.