Вести

Питајте ваше одборнике СНС у Скупштини Прибоја

У жељи да побољша комуникацију између грађана и њихових изабраних представника у локалним парламентима, ОЦД Проактив, покренуо је веб портал „Мој одборник” и истоимену мобилну апликацију.

Веб портал „Мој одборник” и истоимена мобилна апликација је механизам за директну, двосмерну комуникацију између грађана и њихових изабраних представника у локалним парламентима који ће, уз подршку Института за одрживе заједнице реализовати нишка организација Проактив. Идеја је да овај портал постане виртуелна соба за састанке између грађана и одборника како би се поспешила и унапредила комуникација између њих, у корист обе стране.

Грађани из 20 градова и општина ускоро ће преко Интернет портала "Мој одборник" моћи да контактирају одборнике и да им пријаве неправилности и укажу на проблеме из своје локалне заједнице. "Мој одборник" биће доступан грађанима и преко мобилне апликације коју ће моћи да преузму са Гугл маркета. У току је прикупљање и додавање података, а апликација би требало да почне да ради у току наредна два месеца. Пројекат Мој одборник,подржала је и Скупштина општине Прибој, тако да на постојећем сајту и апликацији можете видети и погледати профиле одборника у СО Прибој.

У актуелном скупштинском саставу, Српска напредна странка има 13 одборника, тако да са првим данима активације апликације, моћи ћете на једноставан и ефектан начин да ступите у контакт са неким од одборника највеће одборничке групе. До сада су се одборници Српске напредне странке у Прибоју показали као одговорни, марљиви и пожртвовани представници грађана и гласача СНС, а активирањем апликације њихов рад за грађане биће још успешнији. Пројекат "Мој одборник" спроводи организација цивилног друштва "Проактив" уз подршку УСАИД-а у оквиру програма "Иницијативе јавног заговарања грађанског друштва" Института за одрживе заједнице ИСЦ.

Док не проради овај систем у потпуности, питања упућена одборницима Српске напредне странке можете слати на маил: [email protected]

Погледајте одборнике СНС у Скупштини општине Прибој овде.