Вести

Одржана Изборна скупштина Српске напредне странке у Прибоју

Једногласном одлуком 56 делегата на Изборној скупштини напредњака у Прибоју 8. маја, за председника Општинског одбора реизабран је Лазар Рвовић, досадашњи председник ОО и актуелни председник Општине Прибој.

Избором првог човека Општинског одбора за напредњаке у Прибоју избори су завршени, али ће се на првом наредном састанку новог Општинског одбора бирати и први сарадници. Претходно су одржани избори у свих 25 месних одбора, као организационих јединица унутар Општинског одбора у Прибоју. Оцена новог Општинског одбора и делегата јесте да у Прибоју не треба правити промене и да се поново укаже поверење истом руководству. Изборној скупштини Српске напредне странке у Прибоју присуствовали су и чланови Извршног одбора Бојан Илић и Горан Аксовић, који су изразили задовољство због коректно спроведене изборне процедуре.

Српска напредна странка у Прибоју броји 1374 чланова, а у извештају који је поднео реизабрани председник Општинског одбора, општа је оцена да је СНС на локалу коректан партнер, странка коју воде реални политичари, чији је циљ успешна, поносна и достојанствена Србија и успешан, поносан и достојанствен Прибој.