Вести

Наставак подршке пројектима у туризму: Љајић на штанду Туристичке организације Прибој

39. Међународни сајам туризма у Београду, почео је јуче и трајаће до 26. фебруара на Београдском сајму под слоганом "Уживајте на време". Другог дана сајма штанд Туристичке организације Прибој посетио је министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић, који је том приликом и обећао помоћ министарства у релизацији пројеката за развој прибојског туризма.

Љајића су на штанду Туристичке организације Прибој дочекали председник Општине Лазар Рвовић, члан Општинског већа задужен за област туризма Миралем Гогалић и директор Туристичке организације Владан Радовић, који су му том приликом презентовали два главна пројекта прибојског туризма, а то су "Адаптација основне школе у Бучју" и изградња рибарског насеља на обали Потпећког језера. За оба пројекта постоји пројектно-техничка документација, а договорено је да министарство помогне у реализацији истих са 80% средстава, док би Општина финансирала 20%.

Љајић је позитивно оценио рад Туристичке организације Прибој и изразио задовољство до сада постигнутим, захваљујући чему ће у будућности прибојска општина имати велику подршку ресорног министартва.