Вести

Напредњаци Златиборског округа једногласни: Подршка премијеру у реформама

Напредњаци из свих општина Златиборског округа и њихови коалициони партнери, у петак 4. децембра из препуне сале Народног позоришта у Ужицу послали су више него јасну поруку и апсолутну подршку премијеру Србије и председнику СНС-а Александру Вучићу у одржавању курса државотворне политике и реформи.

У препуној сали ужичког позоришта, скупило се око 1000 људи како би дали подршку реформама које спроводи премијер Србије, али и подршку у суочавању са фабрикованим аферама, које имају за циљ да се умање резултати Владе коју води Александар Вучић.

На скупу на коме су говорили истакнути функционери Српске напредне странке, речено је да, док се гради економска будућност Србије и учвршћује њена позиција као носиоца стабилности у региону, постоје и они који фабрикују измишљене афере са циљем да се минимизирају резултати које је постигла Влада Александра Вучића и Србија прикаже као нестабилна и несигурна држава. Са друге стране, Србија је тренутно најбезбеднија држава за живот, рекао је потпредседник Извршног одбора странке, Дарко Глишић. Он је у свом обраћању јавности и напредњацима посебан осврт бацио на афере са новинским написима и хајком која се води против првог човека странке и оних који добро раде свој посао. Глишић је Вучића позвао и на што хитније заказивање Скупштине странке.

Потпредседник СНС-а Никола Селаковић рекао је да је напад на Вучића напад на сваког напредњака понаособ и зато је веома важно да премијеру пошаљемо поруку подршке.

На скупу је још наглашено да се премијеру даје пуна подршка у борби за бољу Србију, “поносну државу у којој је загарантована владавина права, у којој се гради и ради, државу, коју поштују и на Западу и на Истоку”. Чуло се и да је премијер Александар Вучић и даље је најугроженија личност у земљи, зато што је донео најтеже одлуке. Напредњаци су били једногласни у поруци да треба наставити свом снагом у реформе.
С.М.