Вести

Највећи непријатељ СНС је унапред очекивана победа

Изборни штаб СНС Прибој јуче је посетио члан ГО СНС и кандидат за народног посланика Владимир Ђукановић. У неформалном разговору са члановима Изборног штаба у Прибоју, Ђукановић је изнео став да је улога фаворита коју СНС носи у предизборној кампањи врло опасна и да осећај уљуљканости може да доведе до губитка избора.

Оценивши да је пред нама прљава кампања коју ће водити тајкунски новац и да ће она највише бити усмерена протв СНС-а и њеног лидера Александра Вучића, а обзиром да СНС нема толико средстава, једино на шта може да рачуна је подршка народа у борби за бољу будућност, казао је Ђукановић. “Ви морате да схватите да смо ми ударили у осиње гнездо и да многи тајкуни и разне интересне групе неће благонаклоно гледати на то што ће Александар Вучић да настави борбу против криминала и корупције. Претпостављам да ће учинити све да СНС не освоји онај проценат гласова који нам je потребaн за легитимно спровођење борбе и реформи,” рекао је Ђукановић. Уз наду да ће грађани препознати шта им СНС нуди, он је навео да је странка свесна да уколико добије поверење гарађана на овим изборима мора спровести болне реформе и да би то у наредном периоду могло да изазове незадовољство народа, што ће је коштати на следећим изборима. Ипак, у СНС-у се не брине због тога јер циљ није власт, већ боља будућност, рекао је Ђукановић.

Кандидат за народног посланика је истакао да осим борбе против криминала и корупције главна идеја кампање биће и економске реформе. Када је реч о проблему предузећа у реструктурирању главни циљ биће проналажење стратешких партнера и постављање пословања на здраве ноге. „Надамо се да ће ФАП убрзо наћи стратешког партнера и да ће грађани Прибоја коначно ићи да раде и да примају плату. Подсетићу вас да и много већи градови, као што су Крушевац и Смедерево, нису добили ту врсту приоритета јер у тим местима можете још нешто да радите, а Прибој живи од ФАП-а,” рекао је Ђукановић. Ова влада, а посебно Александар Вучић, посветила је пажњу овом проблему и настоји да се пронађе најбоље решење. Из разговора са Владимиром Ђукановићем, било је више него јасно да грађани Прибоја од СНС-а и њеног лидера могу да очекивати велику посвећеност у решавању њихових проблема.