Вести

Млади СНС-а за будућност Србије

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Никола Селаковић представио је данас групу младих из целе Србије који су први пут кандидати за посланике листе "Александар Вучић - Будућност у коју верујемо", истакавши да су они "потпис СНС-а за будућност Србије".
Селаковић је, на степеништву Дома Народне скупштине, представио младе за које је рекао да први пут учествују у политичком животу Србије и да су, верујући у лидерство шефа напредњака Вучића и оно за шта се бори СНС, спремни да граде бољу и лепшу слику о Србији ангажовањем у парламенту.
Према његовим речима, на изборној листи СНС-а има више од 40 кандидата млађих од 35 година.
"Ови млади су део оне Србије који је свестан шта може да донесе бољитак, побољша економске мере, донесе нова радна места, а посебно за њих, односно за младе. Ово је наш потпис за будућност Србије, за разлику од потписа који су ставили Драган Ђилас и Зоран Живковић, а који значи повратак у време корупције и странпутице", рекао је Селаковић новинарима.
Селаковић је додао да такву Србију, како је нагласио, какву симболизује потпис Ђиласа и Живковића, треба оставити у прошлости.
Закључио је да су млади које је представио - мали али одабран део Србије који, у политици коју представљају Вучић и СНС, види излаз из учмале слике Србије и гледа ка будућности. Селаковић је нагласио да је СНС привукао пажњу младих јер има у просеку најмлађе руководство на политичкој сцени Србије.
Потпредседник Извршног одбора Александар Јовичић рекао је да је циљ младих да као будући посланици допринесу да се реформе у друштву спроведу брже, заустави одлив мозгова и настави борба против корупције и криминала. Позвао је младе да подрже СНС на предстојећим изборима и да се укључе у политички живот Србије.
У групи 40 младих напредњака, кандидата за посланике млађих од 35 година је и потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Прибој, Крсто Јањушевић.
Извор: РТС, Фото: Танјуг