Вести

Концерт Амадеус бенда - поклон Општине Прибој

Љубитељи добре музике у Прибоју, у петак, 11. марта, у спортској дворани поред Лима, могли су да уживају у концерту једног од најпопуларнијих домаћих бендова, Амадеус бенда, као поклон концерту општине Прибој, својим младим суграђанима.

Песма "Купи ме" је лична карта Амадеус бенда. Иако су основани 1997. године, први албум, управо под називом "Купи ме", издали су пет година касније, 2002. године.

До сада су издали 8 албума и четири компилације, наступали су својевремено и на Беовизији, а њихове песме, и старе и нове, радо се слушају на проводима у ноћним клубовима, али и у проводима кафанског типа.

"Нисмо први пут у Прибоју, и овде се увек лепо проведемо. Задовљство нам је било наступати и овога пута. Хвала Општини Прибој што нам је то омогућила.", рекао је члан Амадеус бенда, Бојан Станимировић.

Концерт у Прибоју, тренутно једног од најпопуларнијих домаћих бендова у нашој земљи, реализован је у оквиру мартовске турнеје Амадеус бенда, као поклон општине Прибој, својим, пре свега, младим суграђанима.