Саопштења

Саопштење за јавност ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју најоштрије осуђује поновно сејање мржње, позиве на насиље и атентат на председника Александра Вучића вешањем, који су јуче послати као порука са протеста "Србија против насиља", а иза кога стоји део опозиције.

У никад изазовнијим временима за мир и стабилност Србије, за наш народ на KиМ, Александар Вучић је једини глас разума, који вредно и предано ради на одбрани наших виталних националних интереса, у погледу спремности и позивања на дијалог, смањивање тензија и разумевање оне идеје, којој је посветио свој живот и рад, а то је да од Србије и њених грађана не постоји ништа прече и више као сврха политичког деловања.

Политички субјекти који немају капацитет, ни политички ни морални за исти тај дијалог, најмање што би могли да ураде је да се заиста против насиља боре тако што неће слати овакве поруке. Да не могу да га победе на изборима, и да им је насиље једини политички програм, за дестабилизацију земље, и више је него јасно. Али, предаја није и никада неће бити опција. Живела Србија!

 

 

 

Општински одбор СНС Прибој