Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрује осуђује упућивање претњи смрћу, председнику Александру Вучићу, на вечерашњој протестној шетњи, која је показала као и све претходне, да је насиље једини инструмент оних, који против њега наводно протестују.

У данима када је Србија скрхана болом и тугом, организатори једне овакве шетње, као што су Милован Бркић и Срђан Миливојевић, изабрали су да управо у данима жалости, мук и тишину за невино настрадалим жртвама, надгласају својим порукама мржње.

Ово није први пут да у јавном дискурсу шаљу овакве поруке. Док су себе политички профилисали порукама на друштвеним мрежама о томе, да ће председник и његов син, завршити у шахту као Гадафи, Вучић је вредно и предано радио за своју државу. После оваквих трагедија, у јавност је изашао са предлогом мера и позвао на још ригорозније мере. Сваком насиљу се мора стати на пут и не дозволити да борба за политички профит, цензус, неки глас више, власт и фотељу буде преко несреће, а под велом протеста против насиља.

ОО СНС ПРИБОЈ