Саопштења

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Прибоју, најоштрије осуђује нападе на породицу председника Александра Вучића, оцењујући исте као одраз ништавности, шизофрености, поремећених моралних вредности, принципа и коректности од стране оних који их спроводе.

Потреба за задирањем и дирањем у оно што је свакоме од нас лично, најсветије и најважније у животу, у породицу, децу изнад свега, показатељ је страшног менталног и моралног страња у којима се налазе лидери из тајкунско-лоповског савеза, без принципијалних кочница, без политичке коректности. Потреба за пребацивањем лопте на други терен, са политике на нечију породицу, није ништа друго до доказ, да су на првом терену одиграли све мечеве са поразом. Потреба да се лажима, дезинформацијама, сатанизацијом и рециклирањем већ бајатих клевета, "баве политиком" опет, није ништа друго до доказ да им је опозициона мисао и смисао за здраву критику, у великом минусу.

Kао и многи грађани Србије, и ми, као декларисани напредњаци и они који се залажу за пристојност у политици и поштовање демократских вредности, најоштрије осуђујемо кампању личне мржње, говор мржње и сатанизацију којом се бави тајкунско-лоповски савез. Поносни смо што смо део Србије, оне пристојне и нормалне Србије, која се оваквим инструментима политичке борбе никада није користила, и која ће увек бити за владавину демократије, толеранције и политички коректног говора.

ОО СНС ПРИБОЈ