Саопштења

Саопштење: Општински одбор СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрије осуђује насилничке, противзаконите и упаде хулигана и најгорих насилника у највиши дом демократије, Народну скупштину Републике Србије, као и дивљање улицама Београда и Новог Сада.

Јасна је намера да заобилазећи све демократске и легитимне токове доласка на власт, на исту желе да дођу бакљама и каменицама.

Пристојна Србија цлће имати снаге да одговори на овакве и сличне изазове, јер исти искључиво за циљ имају дестабилизацију Србије, урушавање нашег угледа, на коме је претходних година марљиво дипломатски рађено. Фрустрације и немоћ оних који су годинама пљачкали Србију, се манифестују кроз њихов једини програм, физичке обрачуне, удар на оне који поштено раде свој посао, српску полицију, и упад у највише државне органе, који тек треба да се констутуишу и наставе започети посао, за који су им грађани Србије дали огромно поверење.

Пристојна Србија има снаге и знања да се одупре овим изазовима и јос снажније крене у наставак економског развоја и борбу за опште добро.