Саопштења

Саопштење ОО СНС Прибој

Саопштење ОО СНС Прибој

 

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, најоштрије осуђује најновије упућивање претњи председнику Србије, Александру Вучићу, које су данас стигле из опозиционих редова ДСС, који је овим показао да је као странка, изгубио политички компас и запао у једно колективно морално и идеолошко безнађе.

Данас претње стижу од оних, који себе називају нови ДСС, иако су им остале старе навике, политиканства, јефтине демагогије, Србије која се нуди на тацни свима, која се извињава свима, која пристаје на све. Тај демагошки патриотизам, неће обрисати чињеницу да је њихова политика ослободила хиљаде терориста, који су чинили најгоре злочине над нашим народом на Kосову и Метохији.

Позивамо надлежне органе, да хитно реагују, јер позиција са које је стигла ова претња, носи много већу одговорност, обзиром да такви људи себе препоручују грађанима за њихове представнике. Ми нећемо такву Србију, већ Србију какву гради и ствара наш председник, потпуно предан и у служби свог народа. Ми ћемо му помоћи у томе!

 

ОО СНС ПРИБОЈ