Саопштења

Саопштење ОО СНС Прибој

Општински одбор Српске напредне странке Прибој, са жаљењем јер је то тема на црвено слово наше државности и уставности, Дан државности Републике Србије, јавно осуђује данашње упућивање претњи убиством председника Александра Вучића и позива надлежне органе, пре свега Тужилаштво, да реагују.

 Нечувено и лицемерно је да неко овако бесрамно, бескрупулозно, нељудски, непатриотски, било када, а поготово на данашњи дан, прети убиством председнику државе, под велом родољубља и патриотизма. Данас, када симболично треба да пошаљемо поруку српског јединства, љубави према отаџбини и неговању највиших вредности, на којима су створени и наша држава и наш национални идентитет, квазипатриоте оличене у неким новим лицима, али са старим режимом иза себе, покушавају да дестабилизију Србију, правећи од Александра Вучића мету, јер једини храбро и достојанствено се бори са њиховим лажним идеалима и не одустаје од јаке и независне Србије.

То што је Александар Вучић мета, данас када се Србија суочава са историјски незапамћеним притисцима, јасно говори о тежини бремена, које носи за све нас један човек. Јасно говори о руљи, која је саму себе разобличила и показала право лице, јер неким налогодавцима очигледно смета јака и независна држава. Kао и увек, бићемо уз свог председника, јер резервну отаџбину немамо, а нико је боље од њега није ни чувао! Живела Србија!

 

ОО СНС ПРИБОЈ