Александар Шапић разговарао са грађанима Прибоја и Пријепоља

Александар Шапић је данас боравио у посети Златиборском округу. Он је обилазећи Прибој и Пријепоље у разговору са грађанима истакао важност изградње путева и аутопутева у целој Србији.

– Да би грађани боље и квалитетније живели, да би дошли инвеститори, да би се подигао привредни потенцијал морамо да имамо добре путеве, а у Србији се никада у историји није градило оволико ауто путева и брзих саобраћајница као данас. И Пријепоље и Прибој морају квалитетно да буду повезани са другим деловима Србије –  рекао је Александар Шапић.

– Обишао сам за кратко време педесет општина и градова у Србији и оно што ме је обрадовало у свим овим градовима па тако и данас у Прибоју и Пријепољу је да сам наишао на велики ентузијазам код људи што је и код мене подигло морал и вољу да се борим. Када видите људе да су спремни да раде и да се жртвују за своју улицу, село, град, државу онда и код вас проради мотив да урадимо нешто што ће остати иза нас и да нашу земљу својој деци оставимо бољу него што су нама наши родитељи – нагласио је Шапић.

Он је у овим етнички мешовитим срединама поручио да мештанима да чувају добре односе између муслимана и Срба.

– Србија данас води политику мира и стабилности а за то су неопходни добри односи међу људиме без обзира које вере, нације били – закључио је Александар Шапић.