Саопштења

Саопштење за медије одборника СНС у СО Прибој: Заштитићемо институцијe и парламентарну демократију

Одборници Српске напредне странке у Скупштини општине Прибој, данас су са колегама из Социјалистичке партије Србије и Покрета социјалиста, поводом све већег насиља у јавности, које спроводи опозиција у Србији, одржали заједничку конференцију за новинаре, са које су поручили:

"Данас смо се овде окупили, како бисмо као одборници, бирани од стране народа у институцију Скупштине општине, демократским путем, послали јасну поруку јавности да ћемо заштитити институцијe  и парламентарну демократију.

Прибој је Србија и на овај начин шаљемо недвосмислену поруку да дајемо подршку нормалној и пристојној Србији, која неће поклекнути пред фашистима, насилницима и тајкунима, који би да власт преузму на улици и који беже од избора.

Сматрамо да политика претњи, политика вешала, упадања са моторном тестером у РТС, политика која је задужила Србију до ивице банкрота, није политика будућности Србије. Такви данас силом желе да преузму власт, мимо воље народа и свих закона.

Ми данас одавде шаљемо јасну поруку, да ћемо се борити за бољу Србију, нове инвестиције и радна места, као и право грађана да на изборима бирају своје представнике, јер је за нас дан избора највећи празник демократије."